Nëna e Isufit nga Talinoci e prekur me kancer kërkon ndihmë nga qytetarët!

Views: 71
donita

Të gjithë e njohin Isufin në Ferizaj i cili është me aftësi të kufizuara por Isufi është shumë i dashur për qytetarët!

Nëna e Isufit jeton me të vetmin djalë i cili nuk është i aftë për punë, por së fundi ju ka shfaqur kanceri i gjirit dhe me pamundësi për tu shëruar kërkon ndihmë nga qytetarët!

Kjo familje jeton me ndihma sociale dhe nuk po mundet ti përballoj shpenzimet e terapive të kancerit!