Filluan punimet për ndërtimin e biblotekes dhe arkivit në Shtime

Views: 200

Sot, filluan punimet për ngritjen e objektit më të ri të Bibliotekës dhe Arkivit të qytetit të Shtimes, investim nga Komuna e Shtimes.