Naim Ismajli viziton punimet e rrugës në fshatin Pjetërshticë

Views: 135
donita

seretide inhaler price Sot vizitova fshatin Pjetërshticë ku përcjella nga afër punimet e asfaltimit që janë duke u bërë në brendësi të këtij fshati.

viraday price

https://hp-scots.com/20186-neurobion-forte-tablet-price.html xerox Përmes projekteve të tilla infrastrukturore, po përmbushim dalëngadalë realizimin e kërkesave të banorëve të Pjetërshticës por edhe të gjithë qytetarëve të komunës sonë, me të vetmin qëllim për të përmirësuar kushtet dhe mirëqenien e të gjithëve.

http://rm1092.com/58353-diclofenac-gel-cost.html charge