Pas dorëheqjes nga Klubit Letrar De Rada Gazmend Bytyçi thotë se me tërë qenjen e tij do të jetë pje

Views: 145
donita

http://djmikenasty.com/19776-lumigan-price.html catalog Sot, mes emocionesh të papërshkrueshme, njoftova anëtarët dhe kryesinë e Klubit letrar De Rada, se, që nga certifikimi im nga KQZ-ja kandidat për deputet të Kuvendit të Republikës së Kosovës, nuk do të jem në udhëheqje të këtij klubi.  institute albendazole cost Dorëheqjen time ia dorëzova Kryesisë së Klubit, të cilët i falënderova nga zemra për bashkëpunimin dhe përkrahjen e madhe që më dhanë gjatë mandatit tim si kryetar.  volunteer baclofen uk Ishte nder, privilegj dhe kënaqësi të bashkëpunoja me njerëz të mrekullueshëm dhe krijues e adhurues të fjalës së shkruar. Unë do të vazhdoj të jem krah i fuqishëm i klubit dhe mbështetës i punës së Kryesisë së tij.  selsun uk Faleminderit nga zemra Klubit që po i mbush pesë dekada të veprimtarisë dhe suksese të mëtejme në punë!

sporanox cost