Albini ia ndez cigaren, plaku i varfër i bën pak rimë: Kur po e nij zanin tond, zemra po më gufon

Views: 136
donita

http://zootowncoach.com/78126-differin-gel-price.html Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, gjatë takimeve me qytetarë nëpër pjesë të Kosovës, është ndalur dhe ka biseduar me një të moshuar.

http://radicalhistory.co.uk/25234-letrozole-price.html

arimidex uk train Plaku i thotë Kurtit se nuk merret me politikë por ju e keni më së drejti.

travel http://www.semaaltwaoen.com/50286-lovegra-uk.html “Unë nuk merrem me politikë, por ju ma së drejti e keni, kur po ta nij zanin tond, zemra po më gufon”.

print elocon ointment buy Kurti ia shtrëngon dorën burrit të moshuar duke i thënë “rrofsh”, e më pastaj i kërkon dikujt një cigare për t’ia dhënë plakut