Naim Ismajli merr përkrahjeje të fuqishme në Shtime

Views: 133
donita

http://www.itsawandafullife.com/22107-olanzapine-price.html liquidate Gjatë mbrëmjes kemi qëndruar në hapësirat e shkollës profesionale në Shtime me strukturat, antarë dhe simpatizantë të PDK-së. discover http://thatbrocode.com/61956-exelon-price.html Ky tubim mobilizues nën frymën e fitores bindëse të Partisë Demokratike të Kosovës dhe kjo pjesëmarrje masive e strukturave duke filluar nga nëndegët, dhanë mesazhin se fitorja është e vulosur dhe se Kryeministri i ardhshëm z. Kadri Veseli do të qeverisë në mandatin e ardhshëm . Në këtë takim kandidatë për deputet patën rastin të shpalosin disa pjesë të programit të qeverisë së ardhshme të PDK-së,

еxecute lantus solostar cost

http://enveidesigns.com/93406-canesten-cream-price.html аdvise Falenderoi edhe shumë qytetarë me të cilët kisha kënaqësinë të bashkëbisedoj sonte dhe ti shprehi mirënjohje për mbështetjen e pa rezervë të tyre ndaj PDK-së.

http://rirsindia.com/84376-yaz-uk.html