Veseli në përurimin e fabrikës së stiroporit: Hapja e kësaj fabrike lajm i mirë për gjithë Kosovën

Views: 117
donita

еxtract i pill cost Kandidati për kryeministër nga rradhët e PDK-së, Kadri Veseli në përurimin e fabrikës së stiroporit në Suharekë “Iso Term”, ka thënë se hapja e kësaj fabrike është një lajm i mirë për gjithë Kosovën, pasi investimi në sektorin e prodhimit krijon punësim dhe rritje të qëndrueshme të ekonomisë. Sipas tij kjo fabrikë do të ndikojë ne rritjen e cilësisë së banesave për qytetarët e Kosovës.

https://www.alenachapmanlife.com/70370-buy-prozac.html

http://campingpignonsverts.com/95957-buy-stablon.html research Ndër të tjera ai ka shtuar, se beson që “Plani Kundër Korrupsionit”, do të ketë ndikim në zhvillimin ekonomik dhe miëqenien e qytetarëve pasi sipas tij në kuadër të këtij plani do të përshpejtohet procesi i legalizimit të mbi 350 mijë ndërtimeve e banesave pa leje, të cilat nuk do të prekin pronat apo interesin publik.

solicit http://www.dianelabombarbe.com/68214-shatavari-uk.html

update http://www.manicdepressivecomics.com/42536-female-viagra-price-in-indian-rupees.html Megjithat ky nuk është i vetmi lajm i mirë për Kosovën , përmes postimit të tij në Facebook, Veseli ka shtuar nisma për planin kundër korrupsionit do të zhbllokojë rreth 10 miliardë euro kapital, duke i futur ato në qarkullimin e ekonmisë dhe do t’i japë informalitetit patundshmëri.