Ju gëzua shumë fitores së LDK-së E.E nga Reçaku i Shtimes pëson sulm në tru

Një banorë i fshatit Reçak të Shtimes në zgjedhjet e 6 Tetorit ju gëzua shumë fitores së LDK-së dhe pësoj sulm në Tru!

Burri që tash është tu trajtua në qendrën e neurologjisë dhe e pranon që jamë sëmurë për fitoren e Vjosa Osmanit