Gruaja e Astrit Deharit publikon një fotografi prekëse të vajzës së tyre: Pse ma humbën mundësinë ta thërras baba!

Familja Dehari sot ka marrë nga Prokuroria Themelore e Prizrenit, raportin e Institutit të Mjekësisë Ligjore në Losanë, ku sipas Avni Deharit dhe avokatit Tom Gashi ky raport konstaton se Astrit Dehari është vr-arë.

E gruaja e tij Arta Boshtraj-Dehari, e përjetoi shumë rëndë këtë lajm, ku tha se “nuk ia kanë pasur borxh askujt këtë dhimbje”.