Publikohen përgjimet e Muharrem Sfarqes duke marrur ryshfet nga tenderët (Video)

“S’ke vy asnjë mi qit me emra. Ngo, nesër vjen ai me m’i lyp 80 mijë euro. Ai nuk kupton, thotë bimi paret, duhet me ia kthy. Çka fituam?!” – dëgjohet duke thënë Sfarqa.

Bashkëbiseda e Sfarqës me drejtorin e tij të infrastrukturës, pas një pauze gjatë seancës komunale, ku kishin harruar ta ndërpresin transmetimin e MAPL-së dhe Kuvendit Komunal.