Diell Spahiu ka nevoj per ndihmen tonë

Views: 118

Diell Spahiu është një fëmijë shumë i dashur dhe energjik, por fatkeqësisht për shkak të komplikimeve në lindje ai ka probleme me furnizimin e trurit me oksigjen të mjaftueshëm. Ai u dia gnostikua me para lizë cere brale disa muaj pas lindjes.

Dielli tani nuk ka mundësi që të ecë për shkak të gjendjes së tij dhe i është dhënë një mundësi për shërim në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Kostoja totale e operacionit është 60.000 dollarë. Për shkak se familja nuk është në gjendje t’i mbulojë shpenzimet, kërkohet ndihmë për të.