Në Ferizaj, një i dyshuar tenton ta fusë një femër me forcë në veturë

Views: 223

Në policinë e Kosovës në Ferizaj një ankuese e komunitetit ashkali ka njoftuar se një i dyshuar mashkull rreth 55-60 vjeç ka tentuar me forcë ta fusë brenda në automjetin me targa të Maqedonisë.

Nuk raportohet për të lënduar dhe rasti është duke u hetuar.