Publikohen fotografitë e 18 serbëve që kryen mas-akrën e Reçakut

Views: 517

Zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme, Jetlir Zyberaj, në profilin e tij në ‘Facebook’, ka publikuar disa dokumentacione dhe fotografi të autorëve të Mas-akrës së Reçakut.

“Për rikujtim: Këta janë disa nga kryesit e mas-akrës së Reçakut.#Kosova nuk do të harrojë asnjëherë”, ka shkruar Zyberaj.