Lajme

Agim Aliu dhe Halil Kastrati nisin pesë shtëpi për jetima, veteran e të sëmurë (Foto)

Komuna e Ferizajt së bashku me Shoqatën Bamirëse Jetemiat e Ballkanit filluan ndërtimin e pesë shtëpive, këtë e bëri të ditur, Halil Kastrati në faqen e tij zyrtare në Facebook!

Shkrimi i plot:

Perhajr nisja e shtepive te reja😊

I nisem edhe 5 shtepi te reja ne komunen e Ferizajit

Familjet qe i vizituam ishin raste te renda dhe shume meritore

Keto shtepi u nisen nga memorandumi qe kemi nenshkruar me komunen e Ferizajit e cila per secilen shtepi partecipon me shumen prej 5 mije euro ndersa pjesen tjeter donatoret permes Jetimave te Ballkanit

Sot bashke me ne ishte edhe kryetari i Ferizajit z.Agim Aliu

Bamires Zoti kurr mos ju humbte (Halil Kastrati)

Fotografia e Halil Kastrati
Fotografia e Halil Kastrati
Fotografia e Halil Kastrati

Related Articles

Back to top button