Lajme

Agim Aliu e jetëson Sheshin e Ferizajt me lule (Foto)

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu sot e jetësoj Ferizajn me mbjelljen e luleve në prag të mposhtjes së virusit vdekjeprurës COVID-19 Agim Aliu do të mbahet mend nga qytetarët e Ferizajt për menaxhimin e mirëfilltë të pandemisë pasi që Ferizaj ka qenë komuna më e prekur në Kosovë. Virusi në Ferizaj është përhap nga një punëtorë i cili ka punuar në kampin Bondsteel dhe është shpërndarë në shumicën e fshatrave por kujdesi i kryetarit aktual me bashkëpunëtorë arritën për dy muaj ta mbajnë situatën nënë kontroll duke luftuar intenzivisht që ky virus mos të shpërndahet më shumë. Ferizaj është komuna e vetme e cila iu ka shpërndarë të varfërve bukë falas dhe ka arritur ti shpërndaj mbi 5 mijë pako ushqimore për familjet në nevojë.

Image may contain: one or more people, people standing, beard and outdoor
Image may contain: 5 people, people standing and outdoor

Related Articles

Back to top button