Lajme

Brenda komunës së Ferizajt infektohet me COVID-19 një drejtor

Drejtori i Infrastrukturës në komunën e Ferizajt z.Arber Bytyqi për mes një postimi në Facebook ka informuar se është infektuar me virusin Covid-19.

Postimi i plotë:

Të nderuar qytetar,

Nga testimi që kam bërë dje për covid 19, rezulton se jam pozitiv me covid 19.

Deri me tani nuk kam simptoma të theksuara dhe gjendja ime shëndetësore dhe familjes time momentalisht është stabile.

Ju lutem ruajeni distancën dhe respektoni udhëzimet e IKSHP-së, në mënyrë që ta kalojm sa më shpejt dhe më lehtë këtë situatë.

Me respekt,

Related Articles

Back to top button