Archive

Category: Ekonomi

Marrëveshja e BREXIT-it lëviz vlerën e poundi britanik

Për shkak të shqetësimeve mbi votimin në parlamentin e vendit për paketën e BREXIT-it, valuta britanike ra drejt nivelit më të ulët që prej fundit të muajit tetor. Optimizmi në aksionet botërore dhe valutat e tjera nën rrezik solli njëLexo më shumë