Avantgardia Newspeak Magazine Theme Avantgardia Newspeak Magazine Theme Avantgardia Newspeak Magazine Theme

Agim Aliu ngushëllon familjen e veteranit të UÇK-së Xhavit Gashi

Lajmi për ndarjen nga jeta të luftëtarit të orëve të para të luftës sonë të lavdishme çlirimtare, veteranit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Xhavit Gashi na pikëlloi të gjithëve. Me këtë rast, Kryetari i Ferizajt, Agim Aliu përmes telegramit i…

Një person nga Ferzaj vdes në QKUK vdes nga koronavirusi

Një person me vendbanim nga Ferizaj ka ndërruar jetë mbrëmë në Qendrën Klinike Universitare – ku pas vdekjes rezultoi pozitiv me Covid-19. Në njoftimin e Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës, bëhet e ditur edhe për dy raste të…

Avantgardia Newspeak Magazine Theme Avantgardia Newspeak Magazine Theme Avantgardia Newspeak Magazine Theme

Agim Aliu ngushëllon familjen e veteranit të UÇK-së Xhavit Gashi

Lajmi për ndarjen nga jeta të luftëtarit të orëve të para të luftës sonë të lavdishme çlirimtare, veteranit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Xhavit Gashi na pikëlloi të gjithëve. Me këtë rast, Kryetari i Ferizajt, Agim Aliu përmes telegramit i…

Një person nga Ferzaj vdes në QKUK vdes nga koronavirusi

Një person me vendbanim nga Ferizaj ka ndërruar jetë mbrëmë në Qendrën Klinike Universitare – ku pas vdekjes rezultoi pozitiv me Covid-19. Në njoftimin e Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës, bëhet e ditur edhe për dy raste të…

Avantgardia Newspeak Magazine Theme Avantgardia Newspeak Magazine Theme Avantgardia Newspeak Magazine Theme
Avantgardia Newspeak Magazine Theme Avantgardia Newspeak Magazine Theme Avantgardia Newspeak Magazine Theme