Lajme

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë në Ferizaj më e suksesshmja që nga paslufta

Ferizaj komuna e vetme në Kosovë që po i mbështet bujqit e fermerët në veprimtarinë e tyre, sot aksioni i cili u realizua për herë të parë në Republikën e Kosovës në shpërndarjen e 330 koshereve të bletëve të llojit më të avancuar. Kjo ngjarje u përcjell nga Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu i shoqëruar nga drejtori i Bujqësisë dhe Pylltarisë, Burim Bajrami.

Kjo drejtori nën udhëheqjen e Burim Bajramit me një intensitet shumë të lartë që nga fillimi i qeverisjes Aliu e ka mbështetur zhvillimin e bujqësisë në komunën e Ferizajt duke i ndihmuar bujqit në çdo aspekt pa dallime.

Related Articles

Back to top button