Lajme

Ekskluzive: Agim Aliu shumicën e veturave të Administratës Komunale i’a dorëzon Policisë së Kosovës

Ky është shembull i rrallë, e ndoshta edhe i vetmi në Republikën e Kosovës, si shembulli më i mirë i bashkëpunimit ndërinstitucional. Pandemia kalohet duke përkrahur një-tjetrin dhe duke bashkërenditur aktivitetet në mënyrë që mos mbetet asnjë boshllëk. Redaksia Kosova.LIVE për këtë u njoftua nga burime te sigurta brenda Komunës së Ferizajt.

Related Articles

Back to top button