Lajme

Ferizaj model i humanizmit në Kosovë, Agim Aliu së bashku me bizneset ndihmuan më shumë se 6 mijë familje skamnore në kohen e karantinës

Ferizaj edhe njëherë e ka dëshmuar se është qyteti më humanë në Republikën e Kosovës. Komuna e Ferizajt së bashku me bizneset në kohen e izolimit i ka ndihmuar më shumë se 6 mijë familje skamnore me gjera ushqimore dhe higjienike, këtë iniciativë e ka marrur kryetari i komunës Agim Aliu së bashku me disa biznese për t’ju dalur në ndihem familjeve me kushte të dobëta ekonomike!
Agim Aliu në këtë kohë ka lidhur marrëveshje edhe me disa furra të Ferizajt për ti furnizuar edhe me bukë falas familjet me asistencë sociale!

Related Articles

Back to top button