Lajme

Hoti për Vetëvendosjen: Nuk do t’ia japim shansin më që të udhëheqin

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, para qytetarëve të Suharekës, tregoi disa nga planet e tij në rast se zgjidhet kryeministër më 14 shkurt, në ditën kur Kosova do të votoj për zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare.

Hoti tha se në ditën e zgjedhjeve ata kanë dy opsione, “Lidhjen Demokratike të Kosovës dhe e keni opsionin tjetër që janë grupacioni ma heterogjen i mundshëm që nuk përfaqësojnë asgjë nuk e përfaqësojnë shpirtin evropian civilizues të qytetarëve të Kosovës”, u shpreh ai.

Related Articles

Back to top button