Lajme

Humanistja dhe Aktivistja e Shoqërisë Civile jep dorëheqje nga Kryetarja e Kuvendit të Rinjve në Ferizaj

Vanesë Sadriu është humanistja dhe aktivistja më e re e cila deri më tani ka ndihmuar shumë familje skamnore në prag çdo feste, ajo ka qenë edhe Kryetare e Kuvendit të Rinjve në Ferizaj, kur sot pa ndo një arsye dha dorëheqje nga kjo pozitë!

Lajmin e beri të ditur në rrjetin e saj në Facebok:

Shkrimi i plot:

Nga sot zyrtarisht jap dorëheqje nga pozita e Kryetares se Kuvendit te Rinjve te Ferizajt,
Faleminderit te gjithëve për bashkëpunimin!

Ka qene privilegj dhe eksperience e mrekullueshme ne rrugëtimin tim!
Gjithmonë e gatshme kudo, kurdo dhe çfarëdo qofte për te mirën e shoqërisë!

Related Articles

Back to top button