Lajme

I infektuari me Koronavirus e vizitoj një poliklinikë në Ferizaj

Një i infektuar me Koronavirus me datën 13.04.2020 e ka fizituar poliklinikën Pëlhura në Ferizaj këtë e ka bërë të ditur Dr. Shyqeri Hyseni për mes një postimi në facebook.

Postimi i plotë:

Me datë 13.04.2020 në poliklinikën tonë ishe një pacient, i cili, sot më datë 15.04.2020, në testin e bër për Covid-19 ka dal pozitivë.

Si masë parandaluese për përhapjen e këtij virusi, stafi i poliklinikës sonë do të vetizolohet së paku për 14 ditë, andaj duam që të ju njoftojmë se edhe Poliklinika PLEURA do të jetë e mbyllur deri në lajmërimin tjetër.

Me respekt Dr. Shyqeri H. Hyseni dhe stafi i Poliklinikës PLEURA

Related Articles

Back to top button