Showbiz

Jolie: Është e pamundur të jesh prind i përsosur, fëmijët tuaj nuk e kërkojnë këtë

Për vite të tëra, Angelina Jolie i ka balancuar me sukses përgjegjësitë e shumta prindërore që kërkojnë trashëgimtarët e saj dhe karrierën e saj të aktrimit në Hollywood.

Në numrin më të ri të revistës Time, aktorja ka folur edhe për përvojën e saj me fëmijët. Nëna e gjashtë fëmijëve zbuloi se ajo kishte luftuar për një kohë të gjatë si prind i përsosur, dhe u lehtësua kur e kuptoi se një gjë e tillë thjesht nuk mund të arrihet.

Për katër vitet e fundit, Jolie ndodhet në luftë për kujdestari me ish-burrin e saj, Brad Pitt, për rolin e saj prindëror, transmeton KosovaPress.

Related Articles

Back to top button