Lajme

Kompania ajrore greke, shkel vendimin e Qeverisë së Kosovës

Pas vendimit të qeverisë për rifillimin e operimeve të fluturimeve në ANP “Adem Jashari”, kompania ajrore Greke Air Mediterranean ka vendosur që mos ta respektoj atë vendim.

Vendimi për rihapjen e aeroportit i datës 23.06.2020 precizon që të gjitha fluturimet të cilat realizohen në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari” të kthehen në vendin e origjinës brenda ditës dhe se aeroplanët nuk mund të qëndrojnë në Kosovë.

Kompania Greke, Air Mediterranean e cila më 11 Shkurt të vitit 2020 kishte tentuar të ateronte në Aeroportin e Prishtinës pa lejen e autoriteteve kosovare, dhe e cila kishte injoruar komplet institucionet e vendit tash ka vendosur të shkel me dy këmbët vendimin e Qeverisë e cila ndalon qëndrimin e aeroplanëve në Kosovë.

Një video e siguruar nga Aerokos.com tregon se si kjo kompani ndërron ekuipazhin e saj, ani pse një gjë e tillë është e ndaluar sipas vendimit të qeverisë.

Related Articles

Back to top button