Lajme

Lëvizja për Demokraci kërkon nga prokuroria ti filloj hetimet lidhur me privatizimin e paligjshëm në fshatin Jezercë

Lëvizja për Demokraci ka filluar hulumtimet lidhur me privatizimin e paligjshëm që po ndodhë vazhdimisht në zonat malore në fshatin Jezercë.

Mexhid Ramusa nga Lëvizja për Demokraci tha se privatizimet kanë filluar që një kohë të gjatë nga Agjensioni i Pylltarisë së Kosovës në mënyrë të paligjshme duke i favorizuar persona të cilët janë të lidhur me krimin dhe korrupsionin, rrethimi i shumë zonave malore ka filluar edhe në kohë pandemie duke i bllokuar të gjitha rrugët që të dërgojnë në zonat e banuara, andaj ne si organizatë jemi në komunikim dhe koordinim direkt me banoret e këtij fshati ku do t’ju adresojmë edhe prokurorisë së shtetit me një peticion që ti filloj hetimet menjëherë dhe këto toka t’ju rikthehen fshatit Jezercë!

Related Articles

Back to top button