Lajme

Në këtë tendë jeton familja e një veterani të luftës në Drenicë

Selman Avdiu, invalid i luftës, është duke jetuar në kushte të mjerueshme së bashku me gruan dhe gjashtë fëmijët e tij.

Lajmin e ka bërë të ditur në Facebook, Arjeta Fejza, që në zgjedhjet e fundit ishte kandidate për deputete nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje.

Postimi i plotë:

Kam pranuar mesazhin që të shpërndaj këtë kërkesë me juve.

Unë besoj në përgjegjësi institucionale, por edhe në humanitet, prandaj ju ftoj të bashkohemi në këtë nismë.

“Ky është Selman Avdiu invalid i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës i cili tashmë jeton në këto kushte me gruan dhe 6 fëmijët e tij, në fshatin Shtrubullov komuna e Drenasit.
Shpërndaje ta shohin ata që mund të ndihmojnë.”

Nr për kontakt:
043 973 443 si dhe 044 231 581

Related Articles

Back to top button