Lajme

Nga 23 mostra konfirmohen edhe 1 rast i infektuar me CoronaVirus në Ferizaj

Nga njoftimet që sapo pranuam nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, kemi edhe 2 raste të reja të konfirmuara pozitive me virusin COVID-19, nga 23 mostra sa janë marr për testim.

Numri i të infektuarve presim të ulet me zbatimin strikt të izolimit dhe reagimin e shpejt të profesionistëve shëndetësor e të tjerë në shërbim gjatë këtyre ditëve të pandemisë.

Duke i dëshiruar shërim të shpejt të prekurve me virusin COVID-19, përsërisim apelin për qëndrim në shtëpi.

Related Articles

Back to top button