Lajme

Shërohet pacienti nga Ferizaj i infektuar me COVID19

Pacienti zero i infektuar me CoronaVirus në Ferizaj, apo J.H nga fshati Bibaj pas dy testeve për COVID-19, ka rezultuar negativ, pra kemi të shëruarin e parë nga CoronaVirusi në Ferizaj. Këtë e konfirmoi vet ai.

Bashkëqytetarë, ndiqni udhëzimetizolohuni dhe fitoren në këtë luftë e kemi të sigurt.

Related Articles

Back to top button