Lajme

Shkollat nuk e respektojnë distancën, nxënësit presin të grumbulluar për regjistrim

Shkollat e mesme nuk janë duke respektuar rekomandimet e Institutit Kombëtar për mbajtjen e distancës.

Dhjetra nxënës janë parë sot të grumbulluar para shkollave duke pritur për t’u regjistruar për vitin e ri shkollor.

Por nxënësit nuk kanë mbajtur radhë dhe distancë para këtyre shkollave. Madje distanca kundër Covid-19 nuk është respektuar as në shkollën e Mjekësisë.

Gazeta ka pranuar disa fotografi të shkollës “Ali Sokoli” dhe “Xhevdet Doda”, ku shihet se nxënësit presin të grumbulluar dhe pa distancë, për t’u regjistruar për vitin e ri shkollor.

Mos mbajtja e distancës dhe mos respektimi i masave tjera është një nga arsyet pse shkollat nuk pritet të fillojnë mësimin fizikisht në shkolla në shtator. Për këtë gjë ende nuk ka një vendim përfundimtar.

Related Articles

Back to top button