Lajme

“Superheronjtë” surprizojnë fëmijët e shtrirë në klinikën e Pediatrisë në QKUK

Fëmijët e klinikës së Pediatrisë në QKUK janë suprizuar sot nga “superheronjë” e tyre, raporton Gazeta Express.

Alpinistë nga klubi Prishtina janë veshur si “superheronjë” të filmave të animuar, e janë lëshuar me litarë në dritaret e klinikës së Pediatrisë, kështu duke befasuar fëmijët. Këta të fundit me padurim përshëndesnin “superheronjtë” e tyre.

Kjo iniciativë e cila sot ka lumturuar fëmijët është ndërmarrë nga Organizata Care for Kosovo Kids dhe Klubi Alpin Prishtina.

Qëllimi i këtij aktiviteti, sipas organizatorëve është sensibilizimi dhe mbledhja e fondeve për nevojat e fëmijëve.

Related Articles

Back to top button