Archive

Tag: Export

Dua Lipa vlerësohet për dukjen e saj në ceremoninë e Variety

Dua Lipa është ylli i momentit në skenën e muzikës botërore. Në fakt, ajo ka qenë edhe ylli i vitit duke marrë parasysh sukseset e projekteve të saja dhe të arriturat e shumta. Vlerësimet për 23-vjeçaren janë duke vazhduar akoma teksaLexo më shumë