Lajme

10 të vdekur në aksident në Kroaci, flasin nga kompania ”Deva Tours”

Sot në mëngjes ka ndodhur një aksident trafiku në Kroaci dhe si pasojë kanë humbur jetën 10 persona ku është përfshirë një autobus nga Kosova.

Ndërkohë që nga kompania ”Deva Torus” autobusi i të cilit është aksidentuar kanë treguar se nuk kanë informata të sakta lidhur me numrin e të vdekurve dhe të lënduarve.

”Nuk kemi informata më të sakta diçka. Nëse ka mundësi të keni konsideratë sepse as ne ende nuk dimë asgjë saktë. Po rasti ka ndodhur, por për numrin e të vdekurve nuk kemi informata”, ka thënë Deva Torus./

Related Articles

Back to top button