Lajme

Banorët e fshatit Nerodime e Ulët e falënderojnë kryetarin Aliu!

Komuna e Ferizajt nën udhëheqjen e kryetarit Agim Aliu ka ekzekutuar qindra projekte për t’ja lehtësuar dhe përmirësuar jetesën e qytetarëve!

Sot përfundoj edhe projekti i asfaltimit të rrugëve në fshtin Nerodime e ulët, ku banorët e fshatit e falënderuan publikisht kryetarit aktual të komunës për investimet e bëra në këtë fshatë:

Shkrimi i Plotë!

Related Articles

Back to top button