Fun

Ferrari SF90 Stradale – aktualisht modeli më i shtrenjtë, dëmtohet në një aksident në Itali

Një Ferrari SF90 Stradale Assetto Fiorano u dëmtua rëndë në një aksident në Itali.

Në gamën e Ferrarit, hibridi SF90 Stradale aktualisht është modeli më i shtrenjtë dhe më i fuqishëm.

Një seri fotografish të makinës së dëmtuar rëndë u postua në Instagram nga YouTuber Varryx.

Megjithëse nuk ka informacion zyrtar se çfarë ka ndodhur saktësisht, është e qartë që Ferrari goditi pjesën e majtë të përparme të barrierës së betonit pranë rrugës dhe duket se automjetet e tjera nuk ishin të përfshira në aksident.

Siç mund ta shihni në foto, dëmi nuk është i vogël. Xhami i përparmë dhe pasqyra e djathtë ishin thyer, çantat e ajrit u hapën dhe ana e majtë e automjetit u dëmtua rëndë.

Pronari tani është duke pritur për një vlerësim se kur do të dihet nëse ky SF90 special do të riparohet apo nuk do të riparohet, në rast se “shasia” ka pësuar dëmin më të vogël.

Back to top button