Lajme

Shoqëria Civile Agim Aliu gjatë mandatit të tij nuk e ka punësuar asnjë anëtar të familjes dhe është model për luftimin e nepotizmit në qeverisjen lokale!

Koalicioni i organizatave të Shoqërisë Civile ADE, Forumi i Organizatave Rinore dhe Lëvizja për Demokraci kanë filluar projektin e hulumtimit e punësimet familjare të Kryetarëve të Komunave të Republikës së Kosovës.

Ky projekt ka për qëllim që të luftohet nepotizmi neper komunat e Republikës së Kosovës dhe të respektohen liritë dhe të drejtat e njeriut në konkurset publike.

Ky hulumtim ka përfunduar në komunën e Ferizajt, ku në ketë komunë kryetari Agim Aliu nuk ka punësuar asnjë familjar dhe është respektuar konkursi publik.

Related Articles

Back to top button